O NAS

O nas

Smo računovodski servis z dolgoletnimi izkušnjami s področja poslovnega, finančnega in davčnega poslovanja.

Med naše zadovoljne stranke se uvrščajo podjetja iz zelo različnih industrij, zaradi česar smo pridobili dovolj znanja in izkušenj, da se lahko spopademo s svetovanjem podjetjem v še tako specifičnih panogah.

Kako se je vse začelo?

Vse se je pričelo leta 1991, ko je padla odločitev za popoldansko dejavnost. Po 20-letnih izkušnjah, katere so se pričele v Kolinski, IMP in Tobačni tovarni, sem kot del kolektiva v finančno računovodski službi spoznavala in se brusila o financah in računovodstvu.

Znanje o financah in bančništvu sem nadgradila ob pridobivanju licence za ustanovitev in vodenju Hranilnice Magro, katera se je kasneje pripojila Hranilnici Lon. Zadnjih 15 let sem delala na mestu vodje financ in računovodstva v Hoji, kar je pripomoglo k izpolnitvi in želji za lastno poslovno izkušnjo.

Začelo se je v domači mali pisarni, le kot popoldanska dejavnost, vendar se je obseg strank kmalu povečal in potrebno se je bilo kadrovsko okrepiti. Poiskala sem kader, ki je kompatibilen in prav zaradi tega uspešno premaguje vse novosti, tako na zakonskem kot drugih področjih dela. Naše reference so bile in so še, le osebna priporočila naših strank. Naša pripravljenost, da se posvetimo vsaki stranki osebno, je naša prednost.

Če želite biti tudi vi del naše zgodbe,smo vam pripravljeni pokloniti našo pozornost v vaših poslovnih zadevah.

fca360a8-afb3-4ddc-b191-140930ba46ec

Vas zanima sodelovanje z nami?

Zaupajte nam svoje želje in pošljite povpraševanje. Z veseljem vam bodo odgovorili!